Kontakt

Book tid på 2812 8068

 
 
 

Rebekka Bode Drost

 

Indehaver af KheironCare

 

Mit hjerte banker for heste, træning og sundhed, både fysisk og mentalt. Jeg tror på, at ridesporten er i fuld gang med at bevæge sig over mod en mere helhedsorienteret tilgang, hvor der ikke kun kigges ensidigt på ridningen, men hvor sporten i langt højere grad vil skele til den fysiske form i hele equipagen. Jeg brænder for sundhed, og mit mål med KheironCare er at forbedre equipagens fysiske performance, skabe mere fysisk harmoni og balance, både hos hest og rytter, bidrage til det mentale overskud gennem coaching og til det fysiske overskud gennem målrettet træning og ernæring - for både hest og rytter.

Jeg ønsker med KheironCare at tilbyde en fagligt kompetent sparringspartner i sporten, og at indgå i samarbejdet omkring equipagen med alle relevante faggrupper.

Min baggrund

 

Jeg har siden 2003 arbejdet med træning og sundhed, og har løbende udbygget min viden med uddannelser og kurser som Fitness Instruktør, SHOKK instruktør (fitness for børn i alderen 7-14 år), Personlig Træner, Yoga- og Indoor Cycling-instruktør, Coach, Stresscoach og senest er jeg pt. i færd med at læse en professionsbachelor i Sundhed og ernæring.

I 2014 uddannede jeg mig til hestemassør ved Axelsons i København, og i 2016 valgte jeg at genopfriske og udbygge min viden gennem en uddannelse i hestemassage ved Bettina Hvidemose v. Center for dyreterapi og afslutter inden længe uddannelsen som kranialsakralterapeut hos Bettina.

Min fremtid

 

Jeg har indtil januar 2016 primært været beskæftiget i fitnessbranchen, hvor jeg har arbejdet med ledelse, drift og sundhedsformidling. Jeg har undervist på både livsstilsforløb, alle former for holdtræning og varetaget individuel kost- og træningsvejledning.

Efter en stress sygemelding fik jeg den fornødne ro og tid til at få mærket efter, hvad det var, der skulle til for at finde arbejdsglæden, energien og overskudet frem igen.

Jeg har altid drømt om at være selvstændig, og fik pludselig tiden til at gøre noget ved min drøm - så det gør jeg nu, og jeg elsker hvert minut af det!

At kunne kombinere de to verdener, jeg brænder for, er et privelegium af dimensioner, og jeg er dybt taknemmelig for alle I skønne mennesker, der tror på det jeg kan, og vil. I er en KÆMPE inspiration!

Copyright @ All Rights Reserved